torstai 25. lokakuuta 2018

PP2 ja kuulumisia

Siirto oli tosiaan tiistaina, ja meni ihan hyvin. Ainakin sikäli hyvin, ettei tarvinnut sulattaa kuin vain yksi alkio. Eli vielä on neljä pakkasessa! Vaan tietysti kovasti toivon että ne sinne pakkaseen jäisikin toistaiseksi... vaan ei tässä kohtaa oikein voi kuin toivoa parasta. Taas siis yksi viisipäiväinen blasto siirrettiin.

Nyt sitten ensi viikon loppupuolelle jännäilyä kuinka käy.
Ihme kyllä en ole hirveästi koko asiaa ajatellutkaan vielä. Tietyllä tapaa on jo ns. valmiiksi hieman sellainen olo, että tuskinpa tästäkään mitään tulee. Toisaalta pieni toiveikuus ja ilo että on taas päässyt ainakin yrittämään! Sekin on jotain, mistä on oltava kiitollinen.

Läkkeet on tehneet yhä kovemmaksi väsymyksen. Vaikka siirtopäivänä tein vain puolikkaan työpäivän, olin kotiin saapuessa aivan poikki. Lopulta tulikin nukuttua hieman liian pitkät päikkärit sohvalla...
Keskiviikko eli eilinen oli sentään vähän parempi päivä. Sain väsymyksestä huolimatta mentyä töitten jälkeen vielä vähän treenaamaan kevyesti. Pistin eilen myös gonapeptylin kiinnittymistä tukemaan. Jos se alkio nyt ees kiinnittyäkseen on, heh...

Vaan toiveikkain, puolipessimistisin mielin eteenpäin. Kai sitä joskus vielä onnistuu, jos on onnistuakseen. Murehtimallahan asiat ei lopulta sen kummemmiksi muutu, joten sikäli turha siihen vähää energiaa tuhlata.

1 kommentti: